Gratis levering Naar onze apotheken of vanaf €55

Imedeen prime renewal tabl 120

Imedeen prime renewal tabl 120
€ 90,74

Voorraad uitgeput

Max. aantal = 12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Bekijk hier de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

IMEDEEN Prime Renewal™ huidverzorgingstabletten helpen de gevolgen van het ouder worden die zich rond de menopauze voordoen, wanneer de huid vocht verliest en vatbaarder wordt voor schade door vrije radicalen, te bestrijden. Bovendien worden fijne lijntjes en rimpels dieper. IMEDEEN Prime Renewal™ huidverzorgingstabletten werken in de diepere huidlaag, waar crèmes niet kunnen komen. Met het exclusieve Marine Complex™, zink, het geavanceerde beschermende complex ViTea™, vitamine C en vitamine E. Aan de avondtabletten is kamille-extract toegevoegd.
Draagt bij aan de vorming van collageen dat helpt de huid te verstevigen (vitamine C)Laat de huid van het gezicht en lichaam zachter, gladder en soepeler aanvoelen Vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels Helpt de kwaliteit van de huid en de vochtbalans te verbeteren Helpt cellen te beschermen tegen oxidatieve schade (vitamine C, E en zink) Marine Complex is een uniek complex van proteïnen en polysacchariden met bestanddelen die lijken op bouwstenen die zich van nature in de huid bevinden. ViTea is een in de EU gepatenteerd complex met extract van witte thee, vitamine C, tomatenextract, druivenpitextract en vitamine E. Vitamine E helpt bij de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade. Vitamine C helpt bij de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade en draagt bij tot de vorming van collageen dat helpt de huid te verstevigen. Zink draagt bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade en draagt bij tot het behoud van een gezonde huid. Kamille-extract is aan de avondtabletten toegevoegd.
Bestrijdt de verouderingseffecten die optreden tijdens de menopauze.
Neem tweemaal daags twee tabletten – 's ochtends en 's avonds. Indien gewenst kunnen de vier tabletten ook in een keer ingenomen worden. Zichtbare resultaten vanaf 12 weken. "De wetenschap achter IMEDEEN Prime Renewal™ is indrukwekkend, maar het beste ervan is dat deze supplementen echt verschil lijken te maken". Ariane, 54, Verenigd Koninkrijk* *Pfizer is niet verantwoordelijk voor opmerkingen van klanten.
Marine Complex (315 mg), ViTea (extract van witte thee (62 mg), vitamine C (60 mg), tomatenextract (26 mg), druivenpitextract (28 mg), vitamine E (10 mg)), zink (5 mg), kamille-extract (in het avondtablet) (29 mg).

Anderen bekekenook