Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Futuro Sport vochtregulerend kniebandage M 1st

Futuro Sport vochtregulerend kniebandage M 1st
€ 33,92

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal: 12
Gratis levering vanaf €55
Gratis levering in apotheek
Veilig betalen
Klantendienst via e-mail of contactformulier
Reserveren in de apotheek? Binnenkort beschikbaar op onze nieuwe app

Productbeschrijving

Wanneer u traint met de FUTURO™ Vochtregulerende Kniebandage houdt deze uw blessure warm en verhoogt uw flexibiliteit, terwijl het vocht kan ontsnappen voor luchtig comfort. De verstelbare pasvorm zorgt voor optimale steun en laat u op een meer natuurlijke manier bewegen. Soms hebt u alleen een beetje steun nodig om door te blijven gaan; vertrouw dus op het comfort van de FUTURO™ Vochtregulerende Kniebandage om uw voorsprong te behouden.
Hoogwaardig design voor ondersteuning tijdens het bewegen;Ideaal voor Algemene steun, fietsen, tennissen, sporten;HOOFDKENMERKEN:Voorgevormde bandage met dubbel precisieriempje voor een perfecte pasvorm;Open bij de knieschijf voor steun en comfort;Unieke mix van materialen voor een sterke ondersteuning, verzachtende warmte en comfort;Geurwerend;Ademend materiaal;Biedt steun voor stijve, zwakke knieën, of bij letsels.;Zowel links als rechts te dragen.;Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals
Verstuikingen, overbelasting, gewrichtsontstekingen
open alle sluitingen en schuif de bandage over de voet, met de breedste opening onderaan. Plaats de opening over de knieschijf. maak de bovenste riem vast aan de bovenkant van de bandage maak de onderste riem vast aan de onderkant van de bandage. Trek beide riemen aan tot de bandage stevig en comfortabel zit.

Neopreen, polyester, elastaan.