Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Futuro Sport Enkelbandage 1st
€ 31,79

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal: 7
Bestel voor 12u, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat, contactformulier of telefoon
NIEUW : Reserveer uw producten in uw apotheek via onze app

Productbeschrijving

Soms hebt u alleen een beetje steun nodig om te blijven meedoen. De FUTURO™ Enkelstabilisator heeft stevige zijstabilisatoren en biedt de steun en stabiliteit die u nodig hebt om op het veld en in de sportschool te blijven presteren. De verstelbare banden zorgen voor een perfecte pasvorm en de ademende materialen zijn luchtdoorlatend. Vertrouw op de steun van de FUTURO™ Enkelstabilisator terwijl u doet wat u graag doet.
Helpt bij het stabiliseren en ondersteunen van een zwakke, pijnlijke of geblesseerde enkel;Ideaal voor Ondersteuning bij veelvoorkomende blessures, zoals verstuiking en overbelasting;HOOFDKENMERKEN:Versterkte stabilisator aan de zijkant helpt het verdraaien van de enkel en nieuwe blessures te voorkomen.;Instelbare compressie voor een pasvorm op maat;Enkelriemen ondersteunen en tillen de voetboog op;Past gemakkelijk in uw schoen;Vochtregulerend;Ademend materiaal;Ondersteuning van een stijve, pijnlijke of geblesseerde enkel;Zowel links als rechts te dragen.;Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals
Verstuikingen, overbelasting, gewrichtsontstekingen, enkelinstabiliteit
open alle haaksluitingen en schuif de voet in de bandage. Steek de bovenste riem door de gesp trek deze aan en maak ze vast. De bandage moet stevig, maar toch comfortabel zitten. Trek de linker voetriem omhoog en over de bovenkant van de voet, en maak de haaksluiting vast aan de andere kant van de enkelbandage volg dezelfde aanwijzingen voor de rechter voetriem. Trek beide riemen aan tot ze stevig en comfortabel rond uw voet zitten.

Polyurethaanschuim, nylon, polyester