BLACK FRIDAY: tot -50% dankzij onze
Momenteel grote drukte bij Bpost, kies voor een snellere en GRATIS levering in onze apotheken.

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Futuro Rugbandage S/M 1st
€ 56,75

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal: 12
Gratis levering vanaf €55
Gratis levering in apotheek
Veilig betalen
Klantendienst via e-mail of contactformulier
Reserveren in de apotheek? Binnenkort beschikbaar op onze nieuwe app

Productbeschrijving

Futuro rugbandages helpen de lumbale ruggengraat te ondersteunen en beschermen tegen extreme bewegingen. Door de elasticiteit van het materiaal, sluiten de Futuro rugbandages nauw aan bij de vorm van de romp en de welvingen van de lumbale wervelkolom en houden ze warmte vast, wat de behandeling ten goede komt. Zij helpen bij het verlichten van rugpijn veroorzaakt door ongelukken, spierverrekkingen en sportblessures.

Drukkussentjes verlichten vermoeide, pijnlijke spieren;Ideaal voor Lopen, activiteiten met een lichte fysieke belasting, houdingscorrectie;HOOFDKENMERKEN:De drukkussentjes verlichten vermoeide, pijnlijke spieren zonder rechtstreeks druk uit te oefenen op de ruggengraat.;Verstelbaar voor een goede pasvorm en ondersteuning;Rugpaneel voor gelijkmatige ondersteuning;Gestroomlijnde, dunne vormgeving die de bewegingen niet belemmert;Ademend materiaal;Ter ondersteuning van een stijve, geblesseerde of pijnlijke rug;Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals
De FUTURO™ rugbrace voor stabilisatie geeft comfortabele steun aan de lendenen. U kunt rekenen op de nodige ondersteuning om te genieten van uw dag thuis, op het werk of buiten. Verlichting en compressie van de rug bij een stijve, overbelaste of pijnlijke rug
1. Open de hoofdsluiting en maak de zijdelingse sluitingen los. Plaats de bandage in het midden van de onderrug, met de Support Cushion kussentjes aan beide kanten van de ruggengraat en de gebogen rand naar beneden gericht.
2. Wikkel de hoofdband vast rond de taille en maak de haaksluiting vast ter hoogte van de maag.
3. Trek de zijdelingse riemen naar voren en maak ze vast ter hoogte van de buik. Trek de riemsluitingen aan tot u het juiste niveau van ondersteuning krijgt.

Urethaan, polyester, nylon