Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Futuro Rugbandage L/XL 1st
€ 56,75

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal: 12
Gratis levering vanaf €55
Gratis levering in apotheek
Veilig betalen
Klantendienst via e-mail of contactformulier
Reserveren in de apotheek? Binnenkort beschikbaar op onze nieuwe app

Productbeschrijving

De FUTURO™ Stabiliserende Rugbandage biedt u dat beetje extra steun dat u nodig hebt voor uw training en dagelijkse activiteiten. Met de verstelbare banden kunt u de pasvorm aanpassen naar uw wensen en de ademende constructie voert overtollige warmte en vocht af voor de hele dag comfort. Blijf op schema, houd u aan uw afspraken en ga eropuit met de FUTURO™ Comfort Stabiliserende Rugbandage.
Drukkussentjes verlichten vermoeide, pijnlijke spieren;Ideaal voor Lopen, activiteiten met een lichte fysieke belasting, houdingscorrectie;HOOFDKENMERKEN:De drukkussentjes verlichten vermoeide, pijnlijke spieren zonder rechtstreeks druk uit te oefenen op de ruggengraat.;Verstelbaar voor een goede pasvorm en ondersteuning;Rugpaneel voor gelijkmatige ondersteuning;Gestroomlijnde, dunne vormgeving die de bewegingen niet belemmert;Ademend materiaal;Ter ondersteuning van een stijve, geblesseerde of pijnlijke rug;Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals
Verlichting en compressie van de rug bij een stijve, overbelaste of pijnlijke rug

1. Open de hoofdsluiting en maak de zijdelingse sluitingen los. Plaats de bandage in het midden van de onderrug, met de Support Cushion kussentjes aan beide kanten van de ruggengraat en de gebogen rand naar beneden gericht.

2. Wikkel de hoofdband vast rond de taille en maak de haaksluiting vast ter hoogte van de maag.

3. Trek de zijdelingse riemen naar voren en maak ze vast ter hoogte van de buik. Trek de riemsluitingen aan tot u het juiste niveau van ondersteuning krijgt.

Urethaan, polyester, nylon