Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Futuro Polsspalk aanpasbaar rechts 1st

Futuro Polsspalk aanpasbaar rechts 1st
€ 42,17

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal: 12
Gratis levering vanaf €55
Gratis levering in apotheek
Veilig betalen
Klantendienst via e-mail of contactformulier
Reserveren in de apotheek? Binnenkort beschikbaar op onze nieuwe app

Productbeschrijving

Wanneer uw pols gevoelig is, neem dan de FUTURO™ Omkeerbare Polsspalk voor stabiliserende steun. Een oude blessure die opspeelt of een pols die verstuikt is in de sportschool; deze polsbrace heeft een handpalmsteun voor extra ondersteuning en een handig mouwontwerp voor eenvoudig aan- en uittrekken. Met drie banden stelt u de gewenste mate van steun in en dankzij het ergonomische ontwerp behoudt u volledige mobiliteit in uw vingers. Trek het ondersteunende comfort van de FUTURO™ Omkeerbare Polsspalk aan.
Stabiliseert en ondersteunt pijnlijke, zwakke of geblesseerde polsen;Ideaal voor Ondersteuning bij veelvoorkomende blessures, zoals verstuikingen, overbelasting en symptomen van carpal tunnel-syndroom*;HOOFDKENMERKEN:Laag uitgesneden, ergonomisch ontwerp voor vrije vingerbewegingen;Palmstabilisator voor gemiddelde stabilisatie;Lang ontwerp met drie riemen voor een verstelbare pasvorm;Ademend materiaal;Ondersteunt een stijve, zwakke of geblesseerde pols;Zowel links als rechts te dragen.;Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals
verstuikingen artritis tendinitis carpal tunnel syndroom
open de sluitingen. Schuif de hand in de bandage met de metalen spalk tegen de handpalm maak de middelste sluiting en vervolgens de aangrenzende sluitingen vast. Maak de duimsluiting aan de andere kant van de hand vast. Trek alle sluitingen aan tot de polsspalk stevig en comfortabel zit. voor linkerhand: haal de spalk uit de bandage. Houd de spalk stevig vast, draai de bandage en schuif de spalk in de tegenoverliggende opening Steek het uiteinde van de spalk in de opening.
Duurzaam materiaal.