Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Futuro Polsbandage huidskleur 1st
€ 15,46

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal: 12
Gratis levering vanaf €55
Gratis levering in apotheek
Veilig betalen
Klantendienst via e-mail of contactformulier
Reserveren in de apotheek? Binnenkort beschikbaar op onze nieuwe app

Productbeschrijving

Help uw zwakke gewrichten een handje met de FUTURO™ Polsbandage. Deze polsbandage is gemaakt van een materiaalmix die door compressie de bewegingsvrijheid beperkt voor matige ondersteuning, terwijl een schuimkussen bescherming biedt. Deze ondersteuning wikkelt u snel en gemakkelijk om de pols en u kiest zelf de mate van compressie. Of u nu basketbal speelt of een intervaltraining met hoge intensiteit doet, de FUTURO™ Polsbandage geeft u de steun om optimaal te blijven presteren.
Ondersteunt een stijve, zwakke of geblesseerde pols;Ideaal voor Algemene ondersteuning, sportactiviteiten;HOOFDKENMERKEN:Twee verstelbare riemen voor een goede pasvorm en ondersteuning;Ontwerp met laag profiel;Helpt om de pols te beschermen;Ondersteunt een stijve, zwakke of geblesseerde pols;Zowel links als rechts te dragen.;Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals
Verstuikingen, overbelastingssyndroom

1. Open de hoofdsluiting en bijkomende sluitingsstrips. Plaats het kussentje op de basis van de handpalm, waar het gewricht plooit. Wikkel de hoofdsluiting rond de pols en maak deze vast.

2. Wikkel de bijkomende sluitingsstrips rond de pols en maak deze vast. Trek de riemen aan tot u het gewenste niveau van ondersteuning krijgt.

Nylon, elastodine, polyester, katoen, bevat latex van natuurlijk rubber