Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Futuro Enkelbandage huidskleur L 1st

Futuro Enkelbandage huidskleur L 1st
€ 20,71

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal: 12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat, contactformulier of telefoon
NIEUW : Reserveer uw producten in uw apotheek via onze app

Productbeschrijving

Als u lekker actief bezit bent, help zwakke gewrichten dan een handje met de FUTURO™ Enkelbandage. Deze enkelbrace is gemaakt van een materiaalmix die voor matige druk zorgt. Deze ondersteuning wikkelt u eenvoudig, snel en veilig om de enkel en met de verstelbare band kunt u de druk aanpassen. Blijf op de been en blijf meedoen; de FUTURO™ Enkelbandage zorgt voor de steun die u zoekt.
Ondersteunt een zwakke, pijnlijke of geblesseerde enkel;Ideaal voor Algemene ondersteuning, lopen, hardlopen, sporten, wandelen;HOOFDKENMERKEN:Verstelbare riem voor een goede pasvorm en ondersteuning;Ondersteunt en tilt de voetboog op.;Past gemakkelijk in uw schoen;Ademend materiaal;Ondersteuning van een stijve, pijnlijke of geblesseerde enkel;Zowel links als rechts te dragen.;Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals
Verstuikingen, overbelasting, gewrichtsontstekingen, zwelling
1. Schuif de voet in het elastische gedeelte. Zie het schema voor de linker enkel (voor de rechter enkel keert u de bandage binnenstebuiten).
2. Wikkel het riempje onder de voetzool en de hiel (zodat de hielopening achteraan geplaatst blijft
3. Bevestig de haaksluiting op de bandage en trek de riem aan zodat de bandage comfortabel zit. Bevestig de sluitingen niet op de instap, want dat kan voor irritatie zorgen wanneer u schoenen draagt.

Nylon, elastodien, polyester

Bevat latex van natuurlijk rubber.