Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Futuro Elleboogbandage Epicondylistische huiskleur M 1st

Futuro Elleboogbandage Epicondylistische huiskleur M 1st
€ 27,55

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal: 12
Bestel voor 12u, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat, contactformulier of telefoon
NIEUW : Reserveer uw producten in uw apotheek via onze app

Productbeschrijving

Dankzij strategisch geplaatste kussentjes geeft de FUTURO™ Epicondylitische Elleboogbandage gerichte druk op uw pijnlijke pezen. Deze comfortabele, elastische elleboogondersteuning is dun en flexibel voor natuurlijke bewegingsvrijheid en is niet zichtbaar onder de kleding. Ademende eigenschappen houden je koel en het mouwontwerp is gemakkelijk aan en uit te trekken. Met de betrouwbare ondersteuning van de FUTURO™ Epicondylitische Elleboogbandage neemt u gewoon deel aan de activiteiten waar u het meest van geniet.
Biedt directe compressie met dubbel kussen voor doelgerichte druk op pijnlijke armen;Dagelijkse activiteiten;HOOFDKENMERKEN:In vier richtingen rekbare stof houdt de elleboogsteun op zijn plaats;Voorgevormd ontwerp voor een optimale pasvorm;Wikkelriem voor extra compressie;Ademend materiaal;Ondersteunt een stijve, pijnlijke of geblesseerde elleboog en onderarm;Zowel links als rechts te dragen.;Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals
Tennis-/golfelleboog (epicondylitis), zwelling, irritatie van de elleboogpees, overbelastingssyndroom
schuif de bandage over de elleboog met het merketiket naar boven zorg ervoor dat de massagekussentjes zich tegen de boven- en onderkant van de onderarm, net onder de elleboog bevinden wikkel de bandage rond de voorarm. Trek de riem aan tot de bandage stevig en comfortabel zit.

Elleboogbandage met massagekussentjes.