Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Futuro Duimspalk S/M 1st
€ 31,27

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal: 12
Gratis levering vanaf €55
Gratis levering in apotheek
Veilig betalen
Klantendienst via e-mail of contactformulier
Reserveren in de apotheek? Binnenkort beschikbaar op onze nieuwe app

Productbeschrijving

De FUTURO™ Deluxe Duimspalk biedt essentiële steun voor uw duim, zodat u zich kunt concentreren op waar u mee bezig bent, of het nu gaat om sms'en, gamen of tuinieren. Deze duimstabilisator heeft twee steunen en een verstelbare pasvorm. Als uw duim pijn doet, is het moeilijk om aan iets anders te denken, dus doe de FUTURO™ Deluxe Duimspalk aan voor extra steun.
Ondersteunt en stabiliseert pijnlijke, zwakke of geblesseerde duimen;Ideaal voor Dagelijkse activiteiten, algemene ondersteuning en knutselen;HOOFDKENMERKEN:Twee steunen voor duimstabiliteit;Verstelbare polsriem voor extra ondersteuning;Ongehinderde bewegingsvrijheid voor de overige vingers;Ademend materiaal;Ondersteunt een stijve, zwakke of geblesseerde duim;Geschikt voor links- en rechtshandigen;Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals
Gewrichtsontstekingen, overbelastingssyndroom, degeneratieve ziekte vande duimgewrichten
1. Open alle haaksluitingen en schuif de duim in het duimgat. Wikkel de bandage rond de hand en maak de sluiting vast op de basis van de pols. Maak vervolgens de duimriem vast.
2. Wikkel de lange riem rond de pols en maak hem vast. Trek alle sluitingen aan tot de duimspalk stevig en comfortabel zit.
3. De metalen spalken kunnen worden aangepast in de aanbevolen positie of volledig worden verwijderd voor meer gematigde steun.
Nylon, polyester, urethaanschuim, spandex