Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Futuro Custom Polsspalk aanpasbaar links 1st

Futuro Custom Polsspalk aanpasbaar links 1st
€ 47,90

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal: 3
Gratis levering vanaf €55
Gratis levering in apotheek
Veilig betalen
Klantendienst via e-mail of contactformulier
Reserveren in de apotheek? Binnenkort beschikbaar op onze nieuwe app

Productbeschrijving

Focus op uw bezigheden, niet op uw polsletsel met behulp van de FUTURO™ Aanpasbare Polsspalk, Custom Dial. Met twee draaiknoppen voor stabilisatie en compressie bereikt u met deze polsbrace een optimale pasvorm door een simpele draai aan de knop. Het vetersysteem voorkomt losraken en het lage profiel zorgt ervoor dat u gemakkelijk kunt typen, texten en schrijven. Symptomen van het carpale tunnelsyndroom kunnen uw leven beheersen als u geen proactieve stappen onderneemt voor verlichting. Met de FUTURO™ Aanpasbare Polsspalk, Custom Dial krijgt u weer het gevoel uzelf te zijn.
Geeft steun aan polsen met symptomen van Carpal Tunnel-Syndroom*;Ideaal voor Geeft steun aan zwakke en gewonde polsen met symptomen van Carpal Tunnel-Syndroom*;HOOFDKENMERKEN:Twee verstelbare draaiknoppen zorgen voor een pasvorm op maat en stevige stabilisatie;Duurzaam bind- en draaiknopsysteem maakt riemen overbodig en blijft stevig zitten;Laag uitgesneden, ergonomisch ontwerp voor vrije vingerbewegingen;Ademend materiaal;Ondersteunt een stijve, zwakke of geblesseerde pols;Linker Hand;Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals
Carpal tunnel syndroom*, Verstuikingen, Na immobilisatie

1. Draai het instelwieltje tegen de klok in om de druk te lossen.

2. Schuif de hand in de spalk met de opening gecentreerd boven de pols.

3. De stabilisator is correct gepositioneerd als de duim zich in de duimopening bevindt en als de spalk comfortabel in de handpalm ligt.

4. Draai de draaiknoppen in de richting van de wijzers van de klok tot de brace strak aansluit, voldoende steun geeft, maar toch comfortabel zit.

Hoe verwijderen: Draai de knoppen tegen de wijzers van de klok in om los te maken.

Policarbonaat, TPE, nylon, blue zinc, rayon, vinyl, polyester, polyurethaan, spandex.