BLUE  HAPPY MONDAY! Pluk de dag en geniet van -30% korting op de hele e-shop*! Kortingscode: BLUE

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Futuro Cervicale kraag aanpasbaar 1st

Futuro Cervicale kraag aanpasbaar 1st
€ 30,50

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal: 12
Gratis levering vanaf €55
Gratis levering in apotheek
Veilig betalen
Klantendienst via e-mail of contactformulier
Reserveren in de apotheek? Binnenkort beschikbaar op onze nieuwe app

Productbeschrijving

Nekletsel kan uw wereld helemaal op zijn kop zetten. De FUTURO™ Cervicale Kraag biedt u de steun die u nodig hebt om u weer uzelf te voelen. Deze nekbrace is gemaakt van zacht schuim en biedt de juiste balans tussen essentiële steun en rustgevend comfort. Met de verstelbare banden past u de hoogte en de pasvorm om uw nek aan. Een zacht gebreid materiaal bedekt de steun voor meer comfort en het ademende ontwerp helpt u koel te houden. Of u nu een auto-ongeluk hebt gehad of verkeerd bent geland tijdens uw ninja-krijgersles, vertrouw op de serieuze ondersteuning van de FUTURO™ Cervicale Kraag.
Biedt comfort en ondersteuning bij een stijve of geblesseerde nek;Ideaal voor Bij gebruik zoals voorgeschreven door uw arts: afgeknelde zenuwen of stijfheid in de nek, verlichting na een whiplash.;HOOFDKENMERKEN:In omtrek en hoogte verstelbaar voor een pasvorm op maat;Comfortabel bij dag- en nachtgebruik;Ademend materiaal;Bij gebruik zoals voorgeschreven door uw arts: afgeknelde zenuwen of stijfheid in de nek; verlichting na een whiplash.;Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals
Whiplash, stijfheid, geknelde zenuwen; biedt verlichting bij milde nekpijn en stijfheid
hou vast met beide handen, de flap met de centrale kinriem van uw weg wijzend en de gespsluiting in uw rechterhand, naar buiten toe. Plaats de kraag aan de voorkant van uw hals, met de kinriem gecentreerd tov uw kin. wikkel het linkergedeelte van de hals rond de achterkant van de hals en maak vast aan het tegenliggende uiteinde trek de zachte strook van de linkerzijde totdat er een overlapping ontstaat en trek stevig het riempje aan. Zorg voor een stevige sluiting zonder echter dat u aan comfort inboet zorg dat de kraag op zijn plaats blijf en maak het kinriempje los. Trek het riempje aan of maak het wat losser tot u een comfortabele pasvorm bekomt met stevige steun onder de kin. Maak de sluiting opnieuw vast.

Polyurethaanschuim, modacrylic, nylon, katoen