Selecteer :
Ik heb een voorschrift

Eziclen concent drank 2 fl x 176ml/per fles

Eziclen concent drank 2 fl x 176ml/per fles
€ 20,33

Op voorraad

Max. aantal = 3
delivery Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 3
Toon de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Volwassenen
  • Darmreiniging: 2 flessen (volgens het eendaags doseringsschema of het tweedaags schema met afzonderlijke dosissen).
Toedieningswijze
  • Te verdunnen voor toediening.
  • Eendaags doseringsschema:
    • Vroeg in de vooravond van de dag voor de procedure (bijv. om 18 uur):
    - De inhoud van een fles in de bijgevoegde maatbeker gieten en verdunnen met water tot aan de vullingslijn (ongeveer 0,5 liter).
    - Tijdens de volgende twee uur: twee extra maatbekers uitdrinken met water of helder vocht gevuld tot aan de vullingslijn (ongeveer 1 liter).
    • Ongeveer 2 uur na de start van de eerste dosis (bijv. om 20 uur):
    - De inhoud van de tweede fles in de bijgevoegde maatbeker gieten en verdunnen met water tot aan de vullingslijn (ongeveer 0,5 liter).
    - Deze verdunde oplossing uitdrinken, vervolgens twee extra maatbekers met water of helder vocht gevuld tot aan de vullingslijn (ongeveer 1 liter) tijdens de volgende twee uur.
    • Tweedaags schema met afzonderlijke dosissen:
    • In de vooravond van de dag voor de procedure (bijv. om 18 uur):
    • - De inhoud van een fles in de bijgevoegde maatbeker gieten en verdunnen met water tot aan de vullingslijn (ongeveer 0,5 liter).
      - Tijdens de volgende twee uur: twee extra maatbekers uitdrinken met water of helder vocht gevuld tot aan de vullingslijn (ongeveer 1 liter).
    • De ochtend van de procedure (10 tot 12 uur na de avonddosis):
    • - De inhoud van de tweede fles in de bijgevoegde maatbeker gieten en verdunnen met water tot aan de vullingslijn (ongeveer 0,5 liter).
      - Deze verdunde oplossing uitdrinken, vervolgens twee extra maatbekers met water of helder vocht gevuld tot aan de vullingslijn (ongeveer 1 liter) tijdens de volgende twee uur.
    • Het totaal vereiste vloeistofvolume: ongeveer 3 liter.
    • Toegelaten heldere vloeistoffen:
    • water, thee of koffie (zonder melk of andere toevoegingsmiddelen), bruisende of niet-bruisende frisdranken, gezeefde fruitsappen zonder pulp (niet rood of paars van kleur), heldere soepen (bouillon) of soepen, die gezeefd werden om vaste bestanddelen te verwijderen.
  • De dag vóór de procedure:
    • De patiënt mag een licht ontbijt nuttigen.
    • Daarna mag de patiënt enkel heldere vloeistoffen innemen als middagmaal, avondmaal en elke andere maaltijd tot de procedure is uitgevoerd.
    • Rode en paarse vloeistoffen, melk en alcoholische dranken dienen vermeden te worden.
  • De inname van de volledige oplossing moet afgerond zijn:
    • zonder anesthesie: minstens één uur voor het begin van de procedure.
    • in geval van anesthesie: gewoonlijk minstens 2 uur voor het begin van de procedure.
    • Na de procedure: een voldoende hoeveelheid vocht innemen om een goede hydratatie te verkrijgen.
Darmreiniging Bij volwassenen voor darmreiniging ter voorbereiding van procedures waarvoor de darmen schoon moeten zijn (bijv. visualisatie van de darmen, waaronder endoscopisch en radiologisch onderzoek of een heelkundige ingreep). Niet geïndiceerd voor de behandeling tegen constipatie.
Volwassenen Darmreiniging: 2 flessen (volgens het eendaags doseringsschema of het tweedaags schema met afzonderlijke dosissen). Toedieningswijze Te verdunnen voor toediening. Eendaags doseringsschema: Vroeg in de vooravond van de dag voor de procedure (bijv. om 18 uur): - De inhoud van een fles in de bijgevoegde maatbeker gieten en verdunnen met water tot aan de vullingslijn (ongeveer 0,5 liter). - Tijdens de volgende twee uur: twee extra maatbekers uitdrinken met water of helder vocht gevuld tot aan de vullingslijn (ongeveer 1 liter). Ongeveer 2 uur na de start van de eerste dosis (bijv. om 20 uur): - De inhoud van de tweede fles in de bijgevoegde maatbeker gieten en verdunnen met water tot aan de vullingslijn (ongeveer 0,5 liter). - Deze verdunde oplossing uitdrinken, vervolgens twee extra maatbekers met water of helder vocht gevuld tot aan de vullingslijn (ongeveer 1 liter) tijdens de volgende twee uur. Tweedaags schema met afzonderlijke dosissen: In de vooravond van de dag voor de procedure (bijv. om 18 uur): - De inhoud van een fles in de bijgevoegde maatbeker gieten en verdunnen met water tot aan de vullingslijn (ongeveer 0,5 liter). - Tijdens de volgende twee uur: twee extra maatbekers uitdrinken met water of helder vocht gevuld tot aan de vullingslijn (ongeveer 1 liter). De ochtend van de procedure (10 tot 12 uur na de avonddosis): - De inhoud van de tweede fles in de bijgevoegde maatbeker gieten en verdunnen met water tot aan de vullingslijn (ongeveer 0,5 liter). - Deze verdunde oplossing uitdrinken, vervolgens twee extra maatbekers met water of helder vocht gevuld tot aan de vullingslijn (ongeveer 1 liter) tijdens de volgende twee uur. Het totaal vereiste vloeistofvolume: ongeveer 3 liter. Toegelaten heldere vloeistoffen: water, thee of koffie (zonder melk of andere toevoegingsmiddelen), bruisende of niet-bruisende frisdranken, gezeefde fruitsappen zonder pulp (niet rood of paars van kleur), heldere soepen (bouillon) of soepen, die gezeefd werden om vaste bestanddelen te verwijderen. De dag vóór de procedure: De patiënt mag een licht ontbijt nuttigen. Daarna mag de patiënt enkel heldere vloeistoffen innemen als middagmaal, avondmaal en elke andere maaltijd tot de procedure is uitgevoerd. Rode en paarse vloeistoffen, melk en alcoholische dranken dienen vermeden te worden. De inname van de volledige oplossing moet afgerond zijn: zonder anesthesie: minstens één uur voor het begin van de procedure. in geval van anesthesie: gewoonlijk minstens 2 uur voor het begin van de procedure. Na de procedure: een voldoende hoeveelheid vocht innemen om een goede hydratatie te verkrijgen.
- De werkzame stoffen in Eziclen zijn : watervrij natriumsulfaat, magnesiumsulfaatheptahydraat en kaliumsulfaat. Elke fles met ongeveer 176 ml concentraat bevat 17,510 g watervrij natriumsulfaat, 3,276 g magnesiumsulfaatheptahydraat en 3,130 g kaliumsulfaat. - De andere stoffen in Eziclen zijn: natriumbenzoaat (E211), watervrij citroenzuur, appelzuur, sucralose, gezuiverd water en fruitcocktailsmaak (deze bevat natuurlijke en synthetische smaakstoffen, propyleenglycol E1520, ethylalcohol, azijnzuur en benzoëzuur E210).

Betaalmethodes

Volg ons

*Uw % voordeel wordt berekend door onze Gele Prijzen te vergelijken met de aanbevolen prijzen van de leveranciers

Algemene voorwaarden                 Privacy Policy             

Aggregatie 1/2/237708 - Apotheker MCHEIK D./LEPAN A./BOERS S. - 3225299159 - APB 237708 - Buitenplas 19 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw België - BTW: BE 0866.855.346 - Openingsuren apotheek: maandag-vrijdag 09:00-12:30 en 14:00-18:00
Apotheek van wacht : https://www.apotheek.be/ Copyright © 2006-2023 | Multipharma CV - Marie Curie square 30 - 1070 Brussel België