Gratis levering Naar onze apotheken of vanaf €55

Excilor behandeling wratten 2in1 11,5ml+1ml

Excilor behandeling wratten 2in1 11,5ml+1ml
€ 29,90

Op voorraad

Max. aantal = 2
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Bekijk hier de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Excilor Wratten Behandeling 2in1 combineert het beste van 2 werelden. Het combineert een cryo behandeling en een zuurbehandeling voor een doeltreffende behandeling van wratten in slechts 5 dagen! Excilor Wratten Behandeling 2in1 combineert 2 behandelingen.
Excilor Wratten Behandeling 2in1 combineert het beste van 2 werelden. Het combineert een cryo behandeling en een zuurbehandeling voor een doeltreffende behandeling van wratten in slechts 5 dagen! Excilor Wratten Behandeling 2in1 combineert 2 behandelingen. Dag 1, bevries je de wrat (= cryo behandeling). Dit doe je door het schuimpje op de blauwe kant zeer koud te maken en dan op de wrat te drukken (20"). Door de wrat te bevriezen, val je de wrat van binnen naar buiten aan. Dag 2-5 breng je de TCA gel aan, om de wrat te verzuren. Deze werking gaat de wrat van buiten naar binnen verwijderen, laagje per laagje.
Voor wratten op handen en voeten
Excilor Wratten Behandeling 2in1 combineert 2 behandelingen. Dag 1, bevries je de wrat (= cryo behandeling). Dit doe je door het schuimpje op de blauwe kant zeer koud te maken en dan op de wrat te drukken (20"). Door de wrat te bevriezen, val je de wrat van binnen naar buiten aan. Dag 2-5 breng je de TCA gel aan, om de wrat te verzuren. Deze werking gaat de wrat van buiten naar binnen verwijderen, laagje per laagje. Uit het zicht en bereik van kinderen bewaren. Bewaren in de orginele verpakking op kamertemperatuur (15-25 °C) en beschermen tegen zonlicht. Bescherm tegen open vuur, ontvlambare bron, warmtebron, direct zonlicht en electrostatische of electrische bronnen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C.
HFC-152, Isopentane, Propane, TCA-Active™ (gebaseerd op Trichloorazijn zuur), Carbopol, Water.