🌞 Tot -40% op zonneproducten en anti-muggen producten! 🦟

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Excilor behandeling wratten 2in1 11,5ml+1ml
€ 29,90

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag verstuurd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

Excilor Wratten Behandeling 2in1 combineert het beste van 2 werelden. Het combineert een cryo behandeling en een zuurbehandeling voor een doeltreffende behandeling van wratten in slechts 5 dagen! Excilor Wratten Behandeling 2in1 combineert 2 behandelingen.
Excilor Wratten Behandeling 2in1 combineert het beste van 2 werelden. Het combineert een cryo behandeling en een zuurbehandeling voor een doeltreffende behandeling van wratten in slechts 5 dagen! Excilor Wratten Behandeling 2in1 combineert 2 behandelingen. Dag 1, bevries je de wrat (= cryo behandeling). Dit doe je door het schuimpje op de blauwe kant zeer koud te maken en dan op de wrat te drukken (20"). Door de wrat te bevriezen, val je de wrat van binnen naar buiten aan. Dag 2-5 breng je de TCA gel aan, om de wrat te verzuren. Deze werking gaat de wrat van buiten naar binnen verwijderen, laagje per laagje.
Voor wratten op handen en voeten
Excilor Wratten Behandeling 2in1 combineert 2 behandelingen. Dag 1, bevries je de wrat (= cryo behandeling). Dit doe je door het schuimpje op de blauwe kant zeer koud te maken en dan op de wrat te drukken (20"). Door de wrat te bevriezen, val je de wrat van binnen naar buiten aan. Dag 2-5 breng je de TCA gel aan, om de wrat te verzuren. Deze werking gaat de wrat van buiten naar binnen verwijderen, laagje per laagje. Uit het zicht en bereik van kinderen bewaren. Bewaren in de orginele verpakking op kamertemperatuur (15-25 °C) en beschermen tegen zonlicht. Bescherm tegen open vuur, ontvlambare bron, warmtebron, direct zonlicht en electrostatische of electrische bronnen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C.
HFC-152, Isopentane, Propane, TCA-Active™ (gebaseerd op Trichloorazijn zuur), Carbopol, Water.