Gratis levering Naar onze apotheken of vanaf €55

Excilor behandeling schimmelnagels forte+geschenk

Excilor behandeling schimmelnagels forte+geschenk
€ 32,90

Voorraad uitgeput

Max. aantal = 0
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Bekijk hier de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Behandeling van schimmelnagels / FORTE Extra sterke formule - voor gevorderde schimmelnagels Doeltreffende behandeling - klinisch bewezen Onmiddellijk gladder effect Compatibel met nagellak
Excilor® FORTE penetreert de nagel en werkt gedurende 24h in op de nagel, en laat de gezonde nagel zo terug groeien. Excilor® FORTE geeft een direct gladder effect en is compatibel met nagellak. De oude laag kan met het "peel-off" systeem gemakkelijk worden verwijderd. De nagel groeit gezonder en sterker terug en zo voorkom je een nieuwe besmetting.
Behandeling van schimmelnagels, ook gevorderde gevallen (tot 70% van de nagel geïnfecteerd).
Gebruiksaanwijzing Maak de nagel proper. Indien je nagellak draagt, verwijder deze dan volledig voordat je Excilor® FORTE voor de eerste keer gebruikt. Gebruik het borsteltje om de volledige nagel te bedekken met een laag Excilor® FORTE. Laat drogen (3 à 5 minuten) voor je sokken/schoenen aan trekt. Indien gewenst, nagellak aanbrengen op de droge laag. Na 24h verwijder je de film. Dit doe je door een hoekje los te trekken en de film zo van de nagel te rollen. Indien je nagellak hebt aangebracht, verwijder je de laag Excilor en de nagellak in een handomdraai. Bewaar op kamertemperatuur (5-25 °C) en verwijderd houden van warmte of zonlicht. Buiten bereik van kinderen en huisdieren bewaren. Het flesje goed gesloten bewaren. Uitwendig gebruik. Niet gebruiken bij overgevoeligheid of allergie voor één van de bestanddelen. Alleen op de nagel aanbrengen, voorkom contact met de huid. Alle contact met ogen en slijmvliezen vermijden. Bij contact met ogen of slijmvliezen, overvloedig spoelen met water.
Water, polyurethaan, azijnzuur, pepermuntolie, octylgallaat, dehydroazijnzuur, polysorbaat 80, cetylacetaat, geacetyleerde lanoline alcohol en bewaarmiddelen.

Anderen bekekenook