šŸŒž Tot -40% op zonneproducten en anti-muggen producten! šŸ¦Ÿ

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Erceflora supra caps 30
€ 23,18

Voorraad uitgeput

Maximaal te bestellen aantal:0
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag verstuurd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf ā‚¬55
Veilig betalen
Klantendienst via chat, contactformulier of telefoon
NIEUW : Reserveer uw producten in uw apotheek via onze app

Productbeschrijving

ErcƩFlora Supra is een voedingssupplement dat behoort tot de familie van de probiotica. Probiotica helpen de darmflora te versterken en in evenwicht te houden. ErcƩFlora Supra onderscheidt zich van andere probiotica door zijn unieke combinatie van 4 probiotica: 3 melkzuurbacteriƫn (waaronder een bifidobacterie) en de giststam Saccharomyces boulardii. Door de complementaire werking van deze ingrediƫnten, is ErcƩFlora Supra geschikt om op verschillende niveaus in te werken voor een optimale bescherming van de darm. De weldoende uitwerkingen van levende melkzuurbacteriƫn, bacteriƫn en giststammen worden hoofdzakelijk op de darmtransit uitgeoefend. ErcƩFlora Supra helpt de darmflora te versterken bij inname van antibiotica en bij reizen in risicolanden. ErcƩFlora Supra helpt de darmflora te versterken om beter weerstand te kunnen bieden aan verandering van voeding en hygiƫnische omstandigheden tijdens reizen naar verre landen of bij voedingswijzigingen. In synergie met de Lactobacillen bevordert de giststam Saccharomyces boulardii de spijsvertering maar ook de aanmaak van vitaminen van de groep B en kan op deze manier de darmflora helpen bevorderen.

  • Voedingssupplement dat behoort tot de familie van de probiotica.

  • Helpt de darmflora te versterken en in evenwicht te houden.

  • Versterking van de darmflora bij reizen in risicolanden.

  • Kan zonder nadeel door kinderen, volwassenen en bejaarden ingenomen worden.

Voor de darmflora bij darmproblemen, onevenwichtige voeding, tijdens reizen
ErcĆ©Flora Supra is een voedingssupplement op basis van natuurlijke substanties daarom het kan zonder nadeel door kinderen (te gebruiken vanaf 3 jaar), volwassenen en bejaarden ingenomen worden. 1 Ć  3 capsules per dag (1/dag vĆ³Ć³r het reizen en 2 tot 3/dag in geval van darmproblemen). ErcĆ©Flora Supra wordt bij voorkeur tijdens maaltijden ingenomen met een weinig water of vruchtensap (vermijd te hete dranken of alcohol). Wanneer het onmogelijk is om de capsules in te slikken mogen ze geopend worden, men kan de inhoud met een (koude of lauwe) vloeistof mengen.
Aardappelzetmeel; probiotica: lactobacillus acidophilus*, lactobacillus rhamnosus, bifidobacterium longum, saccharomyces boulardii; antiklontermiddel: magnesiumstearaat; anti-oxidant: ascorbinezuur; capsule: hydroxypropylmethylcellulose; kleurstof: titaandioxyde.Lactobacillus rhamnosus: 16,7 mg Lactobacillus acidophilus*: 14,3 mg Bifidobacterium longum: 33,7 mg Saccharomyces boulardii: 125 mg *5 miljard CFU (Colony-forming unit) op het einde van de houdbaarheidsdatum

Anderen bekekenook