🌞 Tot -40% op zonneproducten en anti-muggen producten! 🦟

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Epitact kniebescherming physiostrap xs
€ 56,51

Voorraad uitgeput

Maximaal te bestellen aantal:0
Op werkdagen vóór 12u besteld, binnen 2 werkdagen verstuurd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

KNIEBESCHERMER / PHYSIOSTRAP PHYSIOstrapTM met EPITHELIUMFLEX® te dragen, helpt u uw verzwakte of pijnlijke knie te ontlasten en te beschermen.
Bijzondere eigenschap: mobiel blijven is van groot belang om de verdere ontwikkeling van artrose tegen te gaan. Het kraakbeen in de knie is een weefsel met weinig doorbloeding. Om ervoor te zorgen dat het toch voldoende voedingsstoffen krijgt, is het belangrijk het gewricht voldoende te bewegen. De PHYSIOstrapTM helpt u uw dagelijkse activiteiten verder te zetten en houdt u mobiel. Ergonomie: de PHYSIOstrapTM is uiterst dun en discreet, en werd speciaal ontwikkeld om gedragen te kunnen worden onder elk type kledij (broek, rok, enz.). De technologie van de PHYSIOstrapTM zit vervat in minder dan 40g materiaal, hij blijft goed zitten en veroorzaakt geen hinder aan de knieholte.
Door de PHYSIOstrapTM te dragen beschermt en ontlast u uw verzwakte of pijnlijke knie (artrose, knieaandoeningen, verzwakte ligamenten, enz.). Hij verhoogt uw gevoel van stabiliteit waardoor u uw dagelijkse activiteiten ongehinderd opnieuw kunt opnemen of voortzetten.
VOORZORGSMAATREGELEN BIJ HET GEBRUIK: • De PHYSIOstrap® wassen vóór het eerste gebruik. • De PHYSIOstrap® is ontworpen voor een dynamisch gebruik: het is niet raadzaam de beschermer lang te dragen in een zittende of liggende houding. Bij een zittende houding moet men vermijden het been te plooien in een hoek van minder dan 90°. • Bij een gevoel van pijn, oedeem, ongemak of elke andere abnormale reactie moet men het gebruik van het product stopzetten en een arts raadplegen. GEBRUIKSAANWIJZING: voor een optimaal gebruik • Geen hydraterende cosmetische producten aanbrengen alvorens de PHYSIOstrap® te gebruiken • Om een optimale pasvorm te verzekeren, is het noodzakelijk de kniebeschermer na elk gebruik te wassen of minstens de elastische siliconen boorden te wassen met water en zeep (niet schrobben) om alle onzuiverheden te verwijderen. ONDERHOUD: Wassen in de machine op 30°C of met de hand met water en zeep (niet schrobben). In een open ruimte laten drogen. Niet strijken.
71% polyamide/elastaanweefsel, 29% silicone.

Anderen bekekenook