2+1 gratis* op onze e-shop t.e.m. 23/05! Promo code: HOLIDAY 🌞

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Endofalk pulv sol buv - 6 sachets zakjes
€ 12,79

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:3
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag verstuurd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat, contactformulier of telefoon
NIEUW : Reserveer uw producten in uw apotheek via onze app

Productbeschrijving


 • Overgevoeligheid voor de werkzame stoffen, andere macrogolen of voor (één van) de in "Samenstelling" vermelde hulpstoffen.
  - Ileus en vermoeden van ileus
  - Gastro-intestinale obstructie of perforatie
  - Risico voor gastro-intestinale perforatie
  - Acute colitis
  - Toxisch megacolon
  - Maagledigingsstoornissen
  Endofalk mag niet worden toegediend aan bewusteloze patiënten of patiënten met een verminderd bewustzijn, een mentale zwakte en patiënten met een neiging tot aspiratie of regurgitatie of een gestoorde slikreflex.

Ledigen van de darm voor een colonoscopie.
Volwassenen 3 of maximum 4 liter Endofalk (1 zakje komt overeen met 1/2 liter oplossing) Hetzij ongeveer 4 uur voorafgaande aan het onderzoek Hetzij de avond voor het onderzoek Hetzij gedeeltelijk de avond tevoren en de rest op de ochtend van de dag van het onderzoek De patiënt mag vanaf 2 - 3 uur vóór de toediening van Endofalk tot na het onderzoek geen vast voedsel eten Toedieningswijze Los de inhoud van 2 zakjes op in 500 ml lauw water. Daarna met water tot 1 liter verdunnen De bereide oplossing kan in de koelkast worden gezet om te koelen, omdat de gekoelde oplossing aangenamer is om drinken De oplossing moet om de 10 min. in porties van 200 - 300 ml worden gedronken totdat de rectale afscheiding helder is De bereide oplossing is bij kamertemperatuur 3 u en in de koelkast 48 u houdbaar