Selecteer :
Ik heb een voorschrift

Elgydium tandpasta chrono 50ml

Elgydium tandpasta chrono 50ml
€ 6,06

Op voorraad

Max. aantal = 10
delivery Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Toon de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Kinderen motiveren om hun tanden correct en lang genoeg te poetsen? Een van de grootste zorgen van ouders als ze zien dat hun kleintjes al na enkele tientallen seconden opgeven. Om kinderen aan te moedigen de aanbevolen 2 minuten poetsen te respecteren, verandert ELGYDIUM CHRONO geleidelijk van kleur tijdens het poetsen. Zodra je de maximale kleur hebt bereikt, is het tijd om te spoelen! Een formule met 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Een Fluorinol®-tandpasta die het tandglazuur helpt versterken voor een effectieve bescherming tegen gaatjes. Het bosvruchtenaroma en het speelse gebruik zorgen ervoor dat kinderen vanaf 3 jaar hun tanden langer willen poetsen! • GEEFT AAN dat het tijd is om uw mond te spoelen na 2 minuten poetsen dankzij de geleidelijke kleurverandering van het schuim. • REINIGT tanden en helpt ze te beschermen tegen gaatjes met Fluorinol®. • MOTIVEER kinderen om langer te poetsen.
Vanaf 3 jaar. Zachte en weinig schurende geltextuur. Bosvruchtensmaak.
Zorgt voor melktanden, beschermt tegen gaatjes.
2 tot 3 keer per dag. 1/ Breng het equivalent van een erwtje tandpasta aan op de tandenborstel. 2/ Poets de tanden volgens de gebruikelijke methode. 3/ Het witte schuim wordt geleidelijk blauw. 4/ Als de tandpasta van kleur is veranderd, is het tijd om te spoelen!
Ingrediënten: GEHYDROGENEERD ZETMEELHYDROLYSAAT, WATER (AQUA), SILICIUMDIOXIDE, GLYCERINE, AGAR. BENZYL ALCOHOL, GEBUTYLEERDE PVP. CARRAGEEN, CELLULOSE GOM, SMAAK (AROMA), NICOTINYLALCOHOL HF. PIGMENTBLAUW 15 (CI 74160), KALIUMCHLORIDE, NATRIUMBENZOAAT, NATRIUM LAUROYL SARCOSINAAT, NATRIUM PROPIONAAT, NATRIUMSACCHARINE 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De consument wordt aangeraden om de samenstelling van het product systematisch te controleren alvorens het te kopen.

Betaalmethodes

Volg ons

*Uw % voordeel wordt berekend door onze Gele Prijzen te vergelijken met de aanbevolen prijzen van de leveranciers

Algemene voorwaarden                 Privacy Policy             

Aggregatie 1/2/237708 - Apotheker MCHEIK D./LEPAN A./BOERS S. - 3225299159 - APB 237708 - Buitenplas 19 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw België - BTW: BE 0866.855.346 - Openingsuren apotheek: maandag-vrijdag 09:00-12:30 en 14:00-18:00
Apotheek van wacht : https://www.apotheek.be/ Copyright © 2006-2023 | Multipharma CV - Marie Curie square 30 - 1070 Brussel België