🌞 Tot -40% op zonneproducten en anti-muggen producten! 🦟

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Ecotainer braun aqua 1000ml
€ 2,90

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:3
Op werkdagen vóór 12u besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

Aqua B. Braun spoelvloeistof in Ecotainer®, steriel en endotoxinevrij.
Ecotainer®: Stevige polypropyleen flessen met 500 ml en 1000 ml spoelvloeistof Tamperproof opening Perfecte schenkrand voorkomt morsen en druppelen Altijd een goede grip door de specifieke vorm van de fles
Voor het spoelen en schoonmaken tijdens chirurgische ingrepen. Voor het spoelen van (brand)wonden. Voor het bevochtigen van wondverband en gazen. Voor het spoelen en schoonmaken van blaascatheters. Voor het spoelen en schoonmaken van stoma's. Voor het spoelen en schoonmaken van instrumenten en apparatuur. Voor het vullen van bevochtigingsapparatuur (het gebruik van een container van 100 ml of meer wordt aanbevolen). Voor het mechanisch spoelen van de ogen (het gebruik van een 30 ml flacon wordt aanbevolen).
De hoeveelheid vloeistof hangt af van de toepassing. Niet gebruiken als infusievloeistof. Vloeistof alleen gebruiken indien de vloeistof helder en de verpakking ongeschonden is. Voor éénmalig gebruik, eventuele restanten dienen vernietigd te worden. Het opnieuw gebruiken van producten voor eenmalig gebruik creëert een mogelijk risico voor de patiënt of gebruiker. Het kan leiden tot contaminatie en/of beschadiging van het functionele vermogen. Contaminatie en/of een beperke functionaliteit van het product kan leiden tot letsel, ziekte of de dood van de patiënt. Buiten bereik van kinderen bewaren. Aqua B. Braun niet gebruiken voor intrathecaal spoelen.
fles: polypropyleen spoelvloeistof: steriel en endotoxinevrij