Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Dexeryl Verzachtende crème droge en atopische huid 500g
€ 11,95
Price reduced from € 16,16 to

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal: 12
Gratis levering vanaf €55
Gratis levering in apotheek
Veilig betalen
Klantendienst via e-mail of contactformulier
Reserveren in de apotheek? Binnenkort beschikbaar op onze nieuwe app

Productbeschrijving

Dexeryl is een kalmerende en hydraterende crème die een droge huid tegengaat en haar soepel maakt. De actieve ingrediënten van de crème zijn glycerol, vaseline en vloeibare paraffine.Dexery verhoogt enerzijds het hydratatieniveau van de huid dankzij glycerol en anderzijds herstelt de crème de huidbarrière dankzij de vaseline en de vloeibare paraffine. Daarnaast wordt irritatie, jeuk en de neiging tot krabben verminderd.

Dankzij de geoptimaliseerde formule hydrateert en herstelt Dexeryl de huid van uw gezicht en lichaam, en brengt meteen een gevoel van rust mee.

De verzachtende crème bevat geen parfum.

Voor het behandelen van de symptomen van een droge huid (xerosis), alsook bij verschillende huidaandoeningen (zoals atopische eczeem, ichthyosis, psoriasis enzovoort). 

De crème is geschikt voor het hele gezin (baby's vanaf 1 maand oud).

Breng een of twee keer per dag of meer indien nodig (maximaal 6 applicaties per dag) de crème in een dunne laag aan op de gereinigde huid van het gezicht en/of het lichaam. Uitwendig gebruik. Niet aanbrengen op een geïnfecteerde wonde.

Glycerol, witte zachte vaseline, vloeibare paraffine, glycerolmonostearaat, stearinezuur, polydimethylcyclosiloxaan, siliconenolie, macrogol 600, trolamine, propylparahydroxybenzoaat (E216), gezuiverd water. Tube van 250 g. Flacon met pomp van 500 g.