2+1 gratis* op onze e-shop t.e.m. 23/05! Promo code: HOLIDAY 🌞

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Dexeryl Verzachtende crème droge en atopische huid 500g
€ 9,93
Price reduced from € 16,16 to

Voorraad uitgeput

Maximaal te bestellen aantal:0
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag verstuurd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat, contactformulier of telefoon
NIEUW : Reserveer uw producten in uw apotheek via onze app

Productbeschrijving

Dexeryl Crème is een medisch hulpmiddel voor de aanvullende behandeling van droge huidaandoeningen en bepaalde huidaandoeningen zoals atopisch eczeem, ichthyosis, psoriasis en kleine oppervlakkige brandwonden. De crème heeft een filmvormende werking: hij wordt gevormd door vaseline en paraffine, die verdamping en dus uitdroging fysiek tegengaan en als barrière fungeren tegen agressieve invloeden van buitenaf. Glycerol heeft een vochtinbrengende werking die bijdraagt tot een goede vochtbalans van de huid. 

Dankzij de geoptimaliseerde formule hydrateert en herstelt Dexeryl de huid van uw gezicht en lichaam, en brengt meteen een gevoel van rust mee.

Geen parfum.

Voor het behandelen van de symptomen van een droge huid (xerosis), alsook bij verschillende huidaandoeningen (zoals atopische eczeem, ichthyosis, psoriasis enzovoort). 

De crème is geschikt voor het hele gezin (baby's vanaf 1 maand oud).

Breng een of twee keer per dag of meer indien nodig (maximaal 6 applicaties per dag) de crème in een dunne laag aan op de gereinigde huid van het gezicht en/of het lichaam. Uitwendig gebruik. Niet aanbrengen op een geïnfecteerde wonde.

Glycerol, witte zachte vaseline, vloeibare paraffine, glycerolmonostearaat, stearinezuur, polydimethylcyclosiloxaan, siliconenolie, macrogol 600, trolamine, propylparahydroxybenzoaat (E216), gezuiverd water. Tube van 250 g.

Anderen bekekenook