Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Dexeryl Verzachtende crème droge en atopische huid 250g
€ 6,15
Price reduced from € 8,99 to

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal: 12
Gratis levering vanaf €55
Gratis levering in apotheek
Veilig betalen
Klantendienst via e-mail of contactformulier
Reserveren in de apotheek? Binnenkort beschikbaar op onze nieuwe app

Productbeschrijving

Verzachtende crème (medisch hulpmiddel) om symptomen van droge tot atopische huid te behandelen. Dankzij de formule wordt irritatie van de huid voorkomen en vermindert. Het effect van witte zachte vaseline en vloeibare paraffine: remt fysisch de verdamping waardoor uitdroging (waterverlies) wordt voorkomen en heeft een barrière-effect tegen externe beschadiging

Het hydraterende effect van glycerol helpt de vochtbalans van de huid in stand te houden.

Dankzij de geoptimaliseerde formule hydrateert en herstelt Dexeryl de huid van uw gezicht en lichaam, en brengt meteen een gevoel van rust mee.

De verzachtende crème bevat geen parfum.


Voor het behandelen van de symptomen van een droge huid (xerosis), alsook bij verschillende huidaandoeningen (zoals atopische eczeem, ichthyosis, psoriasis enzovoort). 

De crème is geschikt voor het hele gezin (baby's vanaf 1 maand oud).

Breng een of twee keer per dag of meer indien nodig (maximaal 6 applicaties per dag) de crème in een dunne laag aan op de gereinigde huid van het gezicht en/of het lichaam. Uitwendig gebruik. Niet aanbrengen op een geïnfecteerde wonde.

Glycerol, witte zachte paraffine, vloeibare paraffine, glycerolmonostearaat, stearinezuur, dimethicon, macrogol 600, trolamine, acrylamide/ acryloyldimethyltauraatcopolymeer, isohexadecaan, polysorbaat, pentyleenglycol, ethylhexylglycerine, carbomeer, gezuiverd water