Gratis levering Naar onze apotheken of vanaf €55

Detoxner prikkelbare darm zakjes 15st

Detoxner prikkelbare darm zakjes 15st
€ 20,35

Voorraad uitgeput

Max. aantal = 0
Op werkdagen vóór 12u besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
Max. aantal = 12
Bekijk hier de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

DETOXNER® PDS is gebaseerd op het gepatenteerde 2QR-complex, een biologisch actieve verbinding afkomstig uit planten. Een unieke eigenschap van het 2QR-complex is dat het in staat is schadelijke bacteriën selectief te neutraliseren. De prebiotische ingrediënten fungeren als 'krachtvoer' voor de nuttige bacteriën en ondersteunen daarmee de ontwikkeling en groei ervan. Daardoor hersteld DETOXNER® PDS het evenwicht van de darmflora, en helpt het de darmen weer optimaal te functioneren. DETOXNER® PDS stimuleert ook de opname van waardevolle voedingsstoffen, dankzij een speciale combinatie van vezels (Psyllium en inuline) die de stoelgang en het vochtgehalte van uw ontlasting reguleren. Deze plantaardige vezels stimuleren ook de activiteit van de darmen en verbeteren de consistentie van de ontlasting.
DETOXNER® PDS verlicht de symptomen van Prikkelbare Darm Syndroom DETOXNER® PDS activeert de darmbewegingen (peristaltiek) DETOXNER® PDS corrigeert en optimaliseert de natuurlijke micro flora DETOXNER® PDS reguleert de vochtbalans en de ontlasting DETOXNER® PDS stimuleert de opname van voedingsmiddelen
Het verlicht de symptomen van PDS: constipatie, diarree en een opgeblazen gevoel. Zuivert de darmen en herstelt een gezonde darmflora.
Om de andere dag
Het poeder van de detoxner-mix bevat een hoogwaardig mengsel van 2QR-complex**, fructo-oligosacchariden, psyllium en inuline. De detoxner-drink bruistabletten bevatten 2QR-complex**, fructo-oligosacchariden en inuline. ** Het 2QR-complex is gepatenteerd en bestaat uit natuurlijke polysacchariden (crosspolymeer van galactoarabinaan en polyglucuronzuur)

Anderen bekekenook