Gratis levering Naar onze apotheken of vanaf €55

Detoxner Natuurlijk detox programma 5 zakjes + 20 tabletten

Detoxner Natuurlijk detox programma 5 zakjes + 20 tabletten
€ 30,55

Voorraad uitgeput

Max. aantal = 0
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Bekijk hier de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Detoxner Detox is een hoogwaardig, biologisch actief product dat snel zorgt voor een optimale darmfunctie en verstoringen op effectieve wijze tegengaat. Het heeft een sterke zuiverende en reinigende werking waarmee het uw stofwisseling ondersteunt. Het effect kan al in één dag te merken zijn.

De Detoxner Detox is gebaseerd op het gepatenteerde 2QR-complex*, een biologisch actieve verbinding afkomstig uit planten. Een unieke eigenschap van het 2QR-complex* is dat het in staat is schadelijke bacteriën selectief te neutraliseren. De prebiotische ingrediënten fungeren als 'krachtvoer' voor de nuttige bacteriën en ondersteunen daarmee de ontwikkeling en groei ervan. Daardoor herstelt het het evenwicht van de darmflora, en helpt het de darmen weer optimaal te functioneren. Het stimuleert ook de opname van waardevolle voedingsstoffen, dankzij een speciale combinatie van vezels (psyllium en inuline) die de stoelgang en het vochtgehalte van uw ontlasting reguleren. Deze plantaardige vezels stimuleren ook de activiteit van de darmen en verbeteren de consistentie van de ontlasting.

De effecten van de detox zijn al op de eerste dag van gebruik te merken.

Activeert de darmbewegingen (peristaltiek)

Corrigeert en optimaliseert de natuurlijke microflora

Reguleert de vochtbalans en de ontlasting

Stimuleert de opname van voedingsstoffen

Detox om de gezonde darmflora te herstellen, op basis van natuurlijke ingrediënten.

Een programma van 5 dagen. Begin vijf dagen achter elkaar de dag met één glas Detoxner-mix op een lege maag. Gedurende elke dag drinkt u ook 4 glazen Detoxner-drink: iedere ochtend (na het glas Detoxner-mix) en bij het ontbijt, de lunch en het avondeten. Zo haalt u het meeste uit uw vijfdaagse detox programma: drink voldoende water (1,5 liter per dag).

Zorg dat u genoeg lichaamsbeweging krijgt.

Vermijd alcohol, koffie en (rood) vlees.

Eet lichte maaltijden

Eén doos bevat 5 zakjes (Detoxner-mix) en 20 bruistabletten (Detoxner-drink). Het poeder van de Detoxner-mix bevat een hoogwaardig mengsel van 2QR-complex*, fructo-oligosacchariden, psyllium en inuline.

De Detoxner®-drink bruistabletten bevatten 2QR-complex*, fructo-oligosacchariden en inuline. * Het 2QR-complex is een gepatenteerd bestanddeel dat bestaat uit natuurlijke polysacchariden (crosspolymeer van galacto-arabinaan en polyglucuronzuur).

Anderen bekekenook