🌞 Tot -40% op zonneproducten en anti-muggen producten! 🦟

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

D-cure Calcium 1000mg/1000ui kauwtabl 28
€ 13,95

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:3
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag verstuurd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

D-cure calcium wordt gebruikt voor de correctie van tekorten aan calcium en vitamine D bij oudere patiënten of wanneer de calcium- en vitamine D-spiegels te laag zijn of wanneer er een groot risico bestaat dat ze te laag zullen zijn.

  • Kauwtabletten

  • Calcium

  • Vitamin D

  • Calciumcarbonaat en cholecalciferol  (vitamine D3)

Vitamine D - en calciumtekort Correctie van calcium en vitamine D tekort bij volwassenen en ouderen. Osteoporose Adjuvans bij een specifieke behandeling van osteoporose bij patiënten met een vastgesteld vitamine D en calcium tekort of bij patiënten met een hoog risico om een dergelijke suppletietherapie nodig te hebben.
Volwassenen en bejaarden 1 tablet per dag. Toedieningswijze De tabletten mogen gekauwd of opgezogen worden. Het is raadzaam om het preparaat tijdens de avondmaaltijd in te nemen.

1000 mg calcium (als calciumcarbonaat), 25 microgram (overeenkomend met 1000 IE) cholecalciferol (vitamine D3), DL-alfa-tocoferol (E307), middellange keten triglyceriden, gemodificeerd zetmeel (E1450), sucrose, natriumascorbaat (E301), siliciumdioxide (E551), povidon K29/ 32, isomalt, sucralose, magnesiumstearaat, crospovidon en sinaasappel aroma.