🌞 Tot -40% op zonneproducten en anti-muggen producten! 🦟

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Cedium iodine zalf 100mg/g zalf 23g
€ 5,40

Voorraad uitgeput

Maximaal te bestellen aantal:0
Op werkdagen vóór 12u besteld, binnen 2 werkdagen verstuurd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

Cedium iodine zalf is een ontsmettingsmiddel voor uitwendig en lokaal gebruik op de huid, het is werkzaam tegen bacteriën, virussen en schimmels. Cedium iodine zalf wordt toegepast voor: - Behandelen van wonden na een heelkundige ingreep. - Ontsmetting van kleine wonden op de huid zoals snijwonden, brandwonden, doorligwonden, schimmelinfecties, acne. In geval van ernstige infectie dient men een arts te raadplegen
Welke stoffen zitten er in Cedium iodine zalf? - De werkzame stof is polyvidon-jood 100 mg/g. - De andere stoffen zijn polyethyleenglycol 1500 - macrogol 400 - gezuiverd water.
Cedium iodine zalf wordt uitwendig en lokaal gebruikt op de huid. De aanbevolen dosering is: - De zalf één tot driemaal per dag aanbrengen. - Brandwonden, wonden na een heelkundige ingreep en doorligwonden: de zalf twee tot driemaal per dag aanbrengen en indien nodig de wonde na het ontsmetten afdekken met een steriel gaasverband. De bruine verkleuring van de huid is voorbijgaand en kan met water verwijderd worden. Eventuele vlekken op kleding kunnen met water en zeep uitgewassen worden. De duur van de behandeling zo kort mogelijk houden. Als er geen verbetering is na 3 dagen kan u best een arts raadplegen. Uw arts zal u vertellen hoe lang u Cedium iodine zalf moet gebruiken.
Welke stoffen zitten er in Cedium iodine zalf? - De werkzame stof is polyvidon-jood 100 mg/g. - De andere stoffen zijn polyethyleenglycol 1500 - macrogol 400 - gezuiverd water.