Selecteer :
Ik heb een voorschrift
Geneesmiddelen met voorschrift

Bx viapack nacl 0,9% irrig.1000ml

Geneesmiddelen met voorschrift
Bx viapack nacl 0,9% irrig.1000ml
Geneesmiddelen met voorschrift kunnen alleen in apotheken en op basis van een medisch voorschrift worden verstrekt.
Max. aantal = 1
Toon de voorraad in andere Multipharma apotheken
Geneesmiddelen met voorschrift kunnen alleen in apotheken en op basis van een medisch voorschrift worden verstrekt.
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Dit geneesmiddel is een oplossing van natriumchloride die wordt toegediend via een slangetje dat in een ader wordt gebracht (intraveneus infuus). Het bevat natriumchloride in een concentratie die overeenkomt met de concentratie van zouten in het bloed. U krijgt dit geneesmiddel voor vocht- of zouttoediening wanneer: u een tekort aan vocht of een tekort aan vocht en natrium hebt (isotone of hypotone dehydratie); u een laag chloridegehalte in het bloed hebt en een abnormaal hoge bloed-pH; u chloride hebt verloren. Deze oplossing wordt ook gebruikt: voor onmiddellijke aanvulling van het bloedvolume nadat u bloed hebt verloren; als drager om andere elektrolyten of geneesmiddelen toe te dienen; voor behandeling van wonden en bevochtiging van wondtamponades en verbanden. Dit product is ook geschikt voor de irrigatie van slijmvliezen zoals de ogen of de neus.
Steriele oplossing, geschikt voor het reinigen van neus en ogen.
Steriele irrigatievloeistof.

Het geneesmiddel is voor intraveneus gebruik of wordt gebruikt om te spoelen of bevochtigen.

Gebruik bij kinderen

Voor baby’s en kinderen: 20 tot 100 ml per 24 uur per kg lichaamsgewicht, afhankelijk van de leeftijd en de totale lichaamsmassa.

Volwassenen

De hoeveelheid van het geneesmiddel die u krijgt is afhankelijk van uw behoefte aan vocht en zouten (elektrolyten). Aanbevolen dosis: 500 ml tot 3 liter per 24 uur. Uitzonderlijk kunt u, als u dringend vervanging nodig hebt van het verloren bloedvolume, deze oplossing snel toegediend krijgen via drukinfusie. In dat geval is uiterste voorzichtigheid geboden om alle lucht uit de container en de slangen te verwijderen alvorens met de infusie te starten. De hoeveelheid gebruikt voor spoeling en bevochtiging is afhankelijk van de actuele vereisten.

Bevat 0,9% natriumchloride.

Betaalmethodes

Volg ons

*Uw % voordeel wordt berekend door onze Gele Prijzen te vergelijken met de aanbevolen prijzen van de leveranciers

Algemene voorwaarden                 Privacy Policy             

Aggregatie 1/2/237708 - Apotheker MCHEIK D./LEPAN A./BOERS S. - 3225299159 - APB 237708 - Buitenplas 19 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw België - BTW: BE 0866.855.346 - Openingsuren apotheek: maandag-vrijdag 09:00-12:30 en 14:00-18:00
Apotheek van wacht : https://www.apotheek.be/ Copyright © 2006-2023 | Multipharma CV - Marie Curie square 30 - 1070 Brussel België