Selecteer :
Ik heb een voorschrift

Blox conisch schuim a/lawaai oordoppen 4 paar

Blox conisch schuim a/lawaai oordoppen 4 paar
€ 5,56

Voorraad uitgeput

Max. aantal = 0
delivery Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Toon de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

De gebruiksaanwijzing raadplegen en naleven. Elk verkeerd gebruik kan leiden tot efficiëntieverlies van het product en/of onomkeerbare gehoorschade. Buiten bereik van baby's en jonge kinderen bewaren. Elk gebruik door kinderen moet gebeuren onder toezicht van een volwassene. Breng de oordopjes voorzichtig en langzaam in het oor en zorg ervoor dat u ze altijd gemakkelijk kunt verwijderen. Als het u niet lukt om ze uit te doen, mag u niet blijven proberen (u zou ze dieper in het oor kunnen duwen waardoor het moeilijker wordt om ze uit te doen), maar moet u zich onmiddellijk tot een deskundige (een arts, verpleger, enz.) richten. Vermijd alle situaties waarin u risico loopt op rechtstreekse of onrechtstreekse schokken, enz., om te voorkomen dat de oordopjes te diep in de gehoorgang terechtkomen Verwijder de oordopjes voorzichtig. De oordopjes bruusk verwijderen kan schade aan het trommelvlies veroorzaken. De oordopjes dempen het geluid maar onderdrukken het niet volledig. Stel uw oren in geen geval bloot aan te sterke geluidshinder, wegens het risico op onherstelbare letsels. Meer advies over een verstandig luistergedrag in luidruchtige muzikale omgevingen vindt u op onze website www.blox.info In het geval van een oorontsteking of problemen met de oren, gelieve eerst een arts of een bekwame deskundige te raadplegen. Uitwendig gebruik. Hypoallergeen, polyurethaanschuim in conische vorm.

  • Voor nauwe of gevoelige gehoorgangen.

  • Hypoallergenisch.

  • Dempingswaarde: 27dB.

  • Verpakking van 4 paar + opbergdoosje.

De gebruiksaanwijzing raadplegen en naleven. Elk gebruik door kinderen moet gebeuren onder toezicht van een volwassene. Breng de oordopjes voorzichtig en langzaam in het oor en zorg ervoor dat u ze altijd gemakkelijk kunt verwijderen. Vermijd alle situaties waarin u risico loopt op rechtstreekse of onrechtstreekse schokken, enz., om te voorkomen dat de oordopjes te diep in de gehoorgang terechtkomen. Verwijder de oordopjes voorzichtig. Meer advies over een verstandig luistergedrag in luidruchtige muzikale omgevingen vindt u op onze website www.blox.info En cas d'infection ou de problèmes aux oreilles, veuillez d'abord consulter un médecin ou professionnel compétent. In het geval van een oorontsteking of problemen met de oren, gelieve eerst een arts of een bekwame deskundige te raadplegen.
De gebruiksaanwijzing raadplegen en naleven. Breng de oordopjes voorzichtig en langzaam in het oor en zorg ervoor dat u ze altijd gemakkelijk kunt verwijderen. Uitwendig gebruik. Meer advies over een verstandig luistergedrag in luidruchtige muzikale omgevingen vindt u op onze website www.blox.info Gebruiksaanwijzing: Voor het inbrengen, nagaan of het product niet gescheurd of beschadigd is. Was en spoel uw handen alvorens de oordopjes in te brengen. De oordopjes altijd inbrengen voordat u een luidruchtige omgeving betreedt. Het oordopje langzaam tussen duim en wijsvinger rollen tot het samengedrukt is. Stop het samengedrukt oordopje langzaam in de gehoorgang. Dit gaat makkelijker wanneer het oor lichtjes naar boven en naar buiten wordt getrokken. Hou het oordopje op zijn plaats tot dat het opnieuw in volume is toegenomen en de gehoorgang opvult. Positioneer het opnieuw indien het niet vastzit. De oordopjes verwijderen: Voor meer comfort, het oordopje zachtjes draaien om de dichting te verbreken alvorens het uit de gehoorgang te verwijderen. Ingebrachte oordopjes controleren: Wanneer oordopjes correct zijn ingebracht, zouden uw eigen stem hol en de omgevingsgeluiden minder luid moeten klinken dan voorheen. Controleer tijdens het dragen regelmatig of het oordopje nog goed past. Indien de oordopjes los komen te zitten, kan de bescherming tegen schadelijke geluiden aanzienlijk afnemen. Breng de oordopjes opnieuw in volgens stappen 1 - 3 hierboven. LET OP: De grootte en vorm van elke gehoorhang zijn uniek. Neem contact op met de fabrikant indien u deze oordopjes niet op een correcte en comfortabele manier in beide oren kunt inbrengen. Reinigen/onderhoud: Laat het product in zijn originele verpakking alvorens te gebruiken. De oordopjes na gebruik weggooien. Waarschuwing: Zorg er altijd voor dat het volledige product: 1. geschikt is voor de toepassing, 2. correct is ingebracht, 3. tijdens elke blootstelling wordt gedragen, 4. vervangen wordt indien nodig. Bepaalde chemische stoffen kunnen dit product aantasten. Meer informatie is verkrijgbaar bij de fabricant.
Hypoallergeen, polyurethaanschuim in conische vorm.

Anderen bekekenook

Betaalmethodes

Volg ons

*Uw % voordeel wordt berekend door onze Gele Prijzen te vergelijken met de aanbevolen prijzen van de leveranciers

Algemene voorwaarden                 Privacy Policy             

Aggregatie 1/2/237708 - Apotheker MCHEIK D./LEPAN A./BOERS S. - 3225299159 - APB 237708 - Buitenplas 19 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw België - BTW: BE 0866.855.346 - Openingsuren apotheek: maandag-vrijdag 09:00-12:30 en 14:00-18:00
Apotheek van wacht : https://www.apotheek.be/ Copyright © 2006-2023 | Multipharma CV - Marie Curie square 30 - 1070 Brussel België