šŸŒž Tot -40% op zonneproducten en anti-muggen producten! šŸ¦Ÿ

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Biocondil comp 180+mobilityl caps 90 verv.3304599
€ 93,49

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

EEN UNIEKE COMBINATIE VOOR SOEPELE GEWRICHTEN* EN PEZEN* De kwaliteit van de gewrichten evolueert met de leeftijd. Intens sporten, fysieke arbeid, overgewicht of een vroeger ongeval (bv. een breuk) kunnen ook een invloed hebben op de gewrichten. Het behoud van de gewrichtsfunctie is gericht op een optimaal en duurzaam comfort tijdens de dagelijkse activiteiten thuis, op het werk en tijdens het sporten. Dit comfort staat garant voor een goede dagelijkse levenskwaliteit. Kurkuma-extract draagt bij tot het behoud van de flexibiliteit en de soepelheid van de gewrichten en pezen.
Eigenschappen Biocondil bevat glucosaminehydrochloride en chondroĆÆtinesulfaat. Het extract van Curcuma longa BCM-95Ā® voor Mobilityl werd zorgvuldig geselecteerd. Het bevat: 3 curcuminoĆÆden (curcumine, demethoxycurcumine, didemethoxycurcumine) 3 vluchtige oliĆ«n van kurkuma (tumerone, atlantone, zingiberone)
Gebruik 2 tabletten Biocondil + 1 capsule Mobilityl per dag In Ć©Ć©n keer met een glas water in te nemen, bij voorkeur tijdens de hoofdmaaltijd.
Bestanddelen Per 2 tabletten Biocondil: 1500 mg D-glucosaminehydrochloride 1200 mg chondroĆÆtinesulfaat 40 mg vitamine C (50% RI) Per Mobilityl capsule: 500 mg Kurkuma-extract (Curcuma longa L.) BCM-95Ā®. De troef van Trenker : Glucosaminehydrochloride bevat geen toegevoegd zout (NaCl of KCl), maar wel een hoog gehalte aan zuivere glucosamine. Dankzij de samenstelling van het extract van Curcuma longa BCM-95Ā® in Mobilityl heeft het een sterk verhoogde biologische beschikbaarheid die 7 keer hoger is dan die van een standaard kurkuma-extract**. Deze biologische beschikbaarheid toont een hogere concentratie van het actieve bestanddeel in het bloed, en het blijft ook langer in het lichaam.