Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Bio flow tabl 60x 80mg
€ 22,17

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal: 12
Gratis levering vanaf €55
Gratis levering in apotheek
Veilig betalen
Klantendienst via e-mail of contactformulier
Reserveren in de apotheek? Binnenkort beschikbaar op onze nieuwe app

Productbeschrijving

Bio-Flow :Ginkgo biloba Extract

  • Het extract van Ginkgo biloba verbetert de aandacht, de concentratie en het geheugen.

  • Het heeft een positieve invloed op het stappen, en op de circulatie in handen en voeten.

  • Bovendien heeft Ginkgo biloba een uitgesproken antioxidatieve werking, waardoor de weefsels beschermd worden tegen de werking van vrije radicalen.

  • De doeltreffendheid van het Ginkgo biloba Extract wordt algemeen erkend en het gebruik ervan wordt over het algemeen zeer goed verdragen.

Het extract van Ginkgo biloba verbetert de aandacht, de concentratie en het geheugen. Het heeft een positieve invloed op het stappen, en op de circulatie in handen en voeten. Bovendien heeft Ginkgo biloba een uitgesproken antioxidatieve werking, waardoor de weefsels beschermd worden tegen de werking van vrije radicalen. De doeltreffendheid van het Ginkgo biloba extract wordt algemeen erkend en het gebruik ervan wordt over het algemeen zeer goed verdragen.
1 tablet per dag, bij voorkeur in te nemen met een weinig water bij het ontbijt.
Bio-FLOW® bevat per tablet 80 mg gestandaardiseerd Ginkgo biloba extract (EGb 24/6), waarvan 19,2 mg ginkgo-flavonglycosides (24%), 4,8 mg terpeenlactonen (6%) en minder dan 5 ppm ginkgolisch zuur. Door het Extract te standaardiseren kan het gehalte aan actieve bestanddelen constant gehouden en door analyses gewaarborgd worden; hetgeen met gewone extracten niet het geval is. Daarenboven worden tijdens het extractieproces ook ongewenste substanties verwijderd. Bio-FLOW® tabletten zijn klein waardoor ze makkelijk te slikken zijn.