🌞 Tot -40% op zonneproducten en anti-muggen producten! 🦟

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Auriga dermatrophix cream 200ml
€ 49,79

Voorraad uitgeput

Maximaal te bestellen aantal:0
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag verstuurd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

Dankzij de synergie van zijn verschillende bestanddelen werkt Dermatrophix Cream op alle factoren in die verantwoordelijk zijn voor de geleidelijke ontwikkeling van dermatoporose.Dermatoporose uit zich hoofdzakelijk in een verhoogde kwetsbaarheid van de huid in combinatie met een resem symptomen: een dunne, gerimpelde, gelige tot transparante huid met kleine littekentjes (pseudostellaire littekens), brozere bloedvaatjes en blauwe plekken bij de minste schok. Deze symptomen doen zich vooral ter hoogte van de armen, benen en handen voor, maar kunnen ook het decolleté aantasten (heliodermie).Dermatrophix Cream gaat al deze zichtbare tekens, die het gevolg zijn van veroudering of van bepaalde geneesmiddelen (corticosteroïden), voorkomen en bestrijden, wat resulteert in een sterkere huid die er bovendien beter uitziet. Acties: - Versterkt de kwetsbare, dunne huid .- Maakt de huid dikker. - Maakt de huid weer soepel en elastisch. - Verhoogt de weerstand van de huid .- Voorkomt dat er bij de minste schok vlekken en blauwe plekken ontstaan. - Helpt bij heliodermie ter hoogte van het decolleté.

  • Versterkt de dunner en brozer geworden huid.

  • Bevat Lupeol en Troxerutin.

  • Voor de huid die verouderd is door blootstelling aan de zon, roken,hormonale schommelingen of van langdurig gebruik van bepaalde medicijnen.

De dunne en broze huid is versterkt, elastischer en beter beschermd tegen invloeden van buitenaf.
Dermatrophix Cream 's ochtends en 's avonds op de te verzorgen zones aanbrengen: onderarmen, handen, benen, decolleté.
Belangrijkste bestanddelen: - Lupine-extracten (lupeol en lupinepeptiden): stimuleren de collageenaanmaak en verbeteren de kwaliteit van het collageen. Remmen de enzymen die verantwoordelijk zijn voor de afbraak van de collageen- en elastinevezels. - Genisteïne: maakt de bloedvaatjes soepeler en stimuleert de hyaluronzuur- en collageenaanmaak. - Troxerutine: beschermt en versterkt de vaatwand om het ontstaan van blauwe plekken tegen te gaan. - Hyaluronzuur: stimuleert de natuurlijke hyaluronzuuraanmaak in de huid en houdt de enzymatische synthese- en afbraakprocessen onder controle.

Anderen bekekenook