Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Artechol free caps 180st
€ 27,80

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal: 12
Gratis levering vanaf €55
Gratis levering in apotheek
Veilig betalen
Klantendienst via chat, email of contactformulier
NIEUW : Reserveer uw producten in uw apotheek via onze app

Productbeschrijving

Tolerantie De vijfoudige synergie voor personen op zoek naar een alternatief zonder statine. Effectiviteit ARTECHOL®© free draagt bij tot een normale hartfunctie en helpt om een normale cholesterolemie, normale vertering van vetten en de gezondheid van de lever.
Cholesterol1,2 Hartfunctie2,3 Vertering van vetten2 Gezondheid van de lever1 1 Bevat extract van Tinospora cordifolia dat bijdraagt tot het behoud van de gezondheid van de lever en bijdraagt tot het behoud van een gezond cholesterolgehalte. 2 Bevat korianderextract (Coriandrum sativum) dat de hartfunctie ondersteunt, helpt in het behoud van de normale vertering van vetten en bijdraagt tot het behoud van een normale cholesterolemie. 3 Bevat thiamine draagt bij tot de normale functie van het hart.
Gebruik 2 tot 3 capsules per dag voor het slapen gaan. Aanbevolen optimaal gebruik : 3 capsules per dag voor het slapen gaan.
Samenstelling Extract van echte salie (Salvia officinalis), capsule: gelatine (Koosjer + Halal), extract van Tinospora cordifolia, extract van koriander (Coriandrum sativum), Lactobacillus rhamnosus Lipo671®, stabilisator: magnesiumstearaat, sallaststof: maltodextrine, thiamine.