Ontvang een gratis Vichy Minéral gezichtsmasker bij je online aankoop! 🛒

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Arkofluides Darmtransit bio ampullen 20st
€ 19,75

Voorraad uitgeput

Maximaal te bestellen aantal:0
Op werkdagen vóór 12u besteld, binnen 2 werkdagen verstuurd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

Arkofluides® Darmtransit is een voedingssupplement speciaal geformuleerd om de darmtransit en een beter darmcomfort te bevorderen.
Arkofluides® : des plantes BIO pour un meilleur confort intestinal ! Arkofluides® is samengesteld uit zorgvuldig gekozen biologische planten. Tamarinde en Kaasjeskruid werken op de werking van de spijsvertering door de darmtransit zacht te regelen. Pruim en Acacia vervolledigen deze combinatie.
Voedingssupplement. Voorbehouden aan volwassenen en kinderen ouder dan 3 jaar. Kinderen tussen 3 en 12 jaar. : 1 ampul per dag. Voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar : 2 ampullen per dag. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden. Gebruiksaanwijzing : De ampul schudden vóór het openen. Omwille van het natuurlijke karakter kan een lichte neerslag ontstaan. Dit benadeelt de kwaliteit ervan echter totaal niet. Klop met uw wijsvinger op elk uiteinde van de ampul om ze gemakkelijker te breken. Breek met behulp van een vel keukenrolpapier het 1e uiteinde af buiten het glas om geen scherven in het glas te hebben. Draai de ampul om en plaats het 1euiteinde boven het glas. Breek nu het 2e uiteinde af (niet boven het glas) met behulp van een vel keukenrolpapier. Laat de vloeistof uit de ampul lopen. Voeg een half glas water of vruchtensap toe (125 ml).
Detail van ingrediënten Extract van de bloeiwijze van BIO Kaasjeskruid (Malva sylvestris) – Geconcentreerd BIO Pruimensap (Prunus domestica) – BIO Acaciagom (Acacia senegal) – BIO Tarwestroop – Geconcentreerd BIO Appelsap (Malus domestica) – Extract van het vruchtvlees van BIO Tamarinde (Tamarindus indica). Gemiddelde voedingsinformatie : Voor 1 ampul - Voor 2 ampullen Extract van de bloeiwijze van Kaasjeskruid : 7,29 g - 14,6 g Geconcentreerd Pruimensap : 1,94 g - 3,89 g Acaciagom : 810 mg - 1,62 g Extract van het vruchtvlees van Tamarinde : 81,5 mg - 163 mg

Anderen bekekenook