🌞 Tot -40% op zonneproducten en anti-muggen producten! 🦟

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Alline Procap Haargroei capsules 180st Limited Edition
€ 55,95
Price reduced from € 99,99 to

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

Wenst u sterk, glanzend en volumineus haar? Alline Procap is een unieke, gepatenteerde totaaloplossing voor iedereen die zijn haar wil verzorgen. Het voedingssupplement zorgt ervoor dat uw haar wordt verzorgd, gevoed en gehydrateerd.

Zowel haargroei als haarverlies zijn normale fenomenen die elkaar compenseren. Dit evenwicht kan echter beïnvloed worden door allerlei factoren zoals seizoensveranderingen, stress, vermoeidheid, emoties of een bevalling. Hierbij kan het nuttig zijn om de Alline Procap capsules te gebruiken om uw haargroei te stimuleren, dit uiteraard in combinatie met een gevarieerde en evenwichtige voeding.

De Farmaceutische Laboratoria Trenker en de organisatie Pink Ribbon ondersteunen de strijd tegen borstkanker.

De organisatie Pink Ribbon strijdt tegen borstkanker, promoot preventie evenals de screening en organiseert samen met haar partners projecten om haar werking onder de aandacht te brengen.

Totale oplossing dat 18 aminozuren van de keratinemolecule bevat met een complex van 11 vitaminen en 3 mineralen.

Dankzij het exclusieve productieproces voor de extractie van keratine blijft de volledige aminozuursamenstelling van keratine behouden. De keratine wordt wateroplosbaar en biologisch beschikbaar gemaakt, zodat het optimaal door het lichaam wordt opgenomen.

Bevat 11 vitaminen die de volgende functie hebben:

- Zowel ß-caroteen, een precursor van vitamine A, als vitamine B2 dragen bij tot het normale metabolisme van ijzer

- Vitamine A speelt ook een rol in het celspecialisatieproces, een belangrijke fase van de haarcyclus

- Vitamine C verbetert de opname van ijzer

- Vitamines B2, C en E beschermen de cellen tegen oxidatieve stress

- Vitamine B6 draagt bij tot de normale synthese van cysteïne

- Vitamines B9 en B6 dragen bij tot het normale metabolisme van homocysteïne

- Vitamine B8 speelt een rol in het behoud van normaal haar

- Vitamine B9 helpt bij de normale synthese van de aminozuren en speelt ook een rol in de celdeling, nog zo’n belangrijke fase van de haarcyclus

- Vitamine B12 speelt een rol in de celdeling

Daarnaast bevat Alline Procap 3 mineralen die een belangrijke rol spelen om de haarcyclus te kunnen onderhouden:

Zink draagt bij tot het normale metabolisme van vitamine A, een normale synthese van eiwitten (zoals keratine), de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress en het behoud van normaal haar en normale nagels. Zink speelt een rol in het normale transport van zuurstof doorheen het lichaam.

Zink en ijzer spelen ook een rol in de celdeling

Koper draagt bij tot een normale pigmentatie van het haar. Het speelt ook een rol in het normale transport van ijzer en beschermt de cellen tegen oxidatieve stress

Dit voedingssupplement combineert de 18 aminozuren van de keratinemolecule met een complex van 11 vitaminen en 3 mineralen.

Alline Procap helpt u om de haargroei te stimuleren.

2 capsules per dag tijdens de maaltijd met een glas water in te nemen. Volume en glans 1 capsule per dag tijdens de maaltijd met een glas water in te nemen. 
Keratine, hypromellose (capsule), 100% geinactiveerde saccharomyces cerevisiae, ijzer (ijzergluconaat), vitamine C (L-natriumascorbaat), zink (zinkgluconaat), microkristallijne cellulose (vulmiddel), vitamine A (ß-caroteen), vitamine B3 (nicotinamide), vitamine E (D-α-tocoferyl hydrogenosuccinaat), koper (kopergluconaat), vitamine B5 (calcium D-pantothenaat), colloïdaal siliciumdioxide (antiklontermiddel), magnesiumstearaat (antiklontermiddel), vitamine B6 (pyridoxine hydrochloride), vitamine B2 (riboflavine), vitamine B1 (thiamine hydrochloride), rood ijzeroxide (kleurstof van capsule), vitamine B9 (foliumzuur), vitamine B8 (D-biotine), vitamine B12