Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Allerderm sebocalm shampoo nh/dh 250ml
€ 19,45

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal: 12
Gratis levering vanaf €55
Gratis levering in apotheek
Veilig betalen
Klantendienst via e-mail of contactformulier
Reserveren in de apotheek? Binnenkort beschikbaar op onze nieuwe app

Productbeschrijving

Sebocalm is een verzachtende, milde, hypo-allergene en zeepvrije shampoo voor honden en katten, die door de schuimende werking een intense reiniging van de normale en droge huid (lichte seborroe) bewerkstelligt.

  • Sebocalm is een verzachtende, milde, hypo-allergene en zeepvrije shampoo voor honden en katten, die door de schuimende werking een intense reiniging van de normale en droge huid (lichte seborroe) bewerkstelligt.

  • De werkzame stoffen zijn in ingekapselde (spherulieten) en in vrije vorm aanwezig.

  • Spherulieten zijn microscopisch kleine bolletjes, die de werkzame stoffen geleidelijk afgeven en daarmee voor een langdurige werkzaamheid zorgen.

  • Chitosanide is een afbreekbare biopolymeer die zich met de spherulieten aan de huid en haren hecht en een vochtregulerend effect heeft.  

Goed schudden voor gebruik. Maak de vacht met lauw water goed nat. Verdeel SEBOCALM druppelsgewijs in de vacht en op de huid en masseer de shampoo door de hele vacht, spoel uit en herhaal de behandeling. Laat bij de tweede wassing de shampoo gedurende 5-10 minuten inwerken en spoel daarna grondig uit. De shampoo kan eenmaal per week worden gebruikt; volg het advies van uw dierenarts nauwkeurig op. Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met ogen.
INGREDIENTEN Spherulieten® - Urea - Glycerol - Chitosanide