Covid-19 autotests en maskers nog steeds beschikbaar bij Multipharma! 

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

A. Vogel Keelspray 30ml
€ 11,60

In stock

Maximaal te bestellen aantal:12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

A.Vogel keelspray bevat een lokaal verdovend middel dat de keel snel verzacht en de pijn onderdrukt. De keelspray bevochtigt bovendien de slijmvliezen en vermindert zo de irritatie.

Helpt snel de keel te verzachtenHandige doseerspray Stimuleert de natuurlijke afweer Ook geschikt voor kinderen (aangepaste dosering) Krachtig en natuurlijk
A.Vogel Keelspray is een voedingssupplement dat wordt gebruikt voor een verzachtende invloed op de keel. In geval van hese stem en kortstondige heesheid. Helpt de keel te verzachten.
Dosering Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 6 tot 10 x 2 sprays per dag, met tussenpozen van 2-3 uur. Maximaal 10 doses per dag. Kinderen van 6 tot 12 jaar: 6 tot 10 x 1 sprays per dag. Jonge kinderen mogen dit product alleen onder toezicht van een volwassene gebruiken. Schudden voor gebruik. Gebruik Plaats de plastic doseerspray op het flesje en draai deze tot de doseerspray horizontaal staat. Plaats het uiteinde van de doseerspray (de spuitmond) in uw mond. Duw de bovenkant van de doseerspray naar beneden en spuit de benodigde hoeveelheid in de mond/keelholte. Niet ademen terwijl u spuit. Houd het flesje hierbij rechtop. Na het gebruik de plastic doseerspray naar beneden draaien in verticale richting. Als u de spray voor een langere tijd niet gebruikt, spoel dan het uiteinde van de doseerspray af met lauw warm water.
Plantenextracten: echinacea (Echinacea purpurea (L.) Moench. herba en radix) 6,9%, salie (Salvia officinalis), zoetstof (sorbitol), alcohol, emulgator (sojalecithine), verdikkingsmiddel (sucrose vetzuurester), smaakversterker (pepermuntessentie). Alcoholgehalte ca. 43,5% v/v. Een dagelijkse dosis van 12-20 sprays bevat de stoffen van 3534,4 tot 5890,7 mg van de plantenextracten die in de lijst van ingrediënten worden genoemd (Echinacea purpurea herba en radix en Salvia officinalis).