Uw schoonheidsritueel voor het gezicht VOOR DE BESTE PRIJS!   •   Ontdek onze GELE PRIJZEN    >

Stress

Wist je dat je stress kunt vergelijken met een elastiekje, dat je weliswaar ver kunt uitrekken, maar dat op een gegeven moment toch knapt? Dát is wat stress met je lichaam doet. Als je lang onder druk staat, kunnen de gevolgen nefast zijn.

Maar: er is voor alles een oplossing. Wil je weten hoe je stap voor stap het vieze beestje genaamd stress de kop kunt indrukken? Lees dan zeker verder.

“Ik heb zo’n buikpijn”: omgaan met stress bij kinderen

Sinds een tijdje gedraagt je kind zich anders en heeft het last van buikpijn. Stress speelt hem of haar parten. Hoe ga je daar als ouder mee om?

Rust in je hoofd

Nood aan rust in je hoofd? Leren loslaten is essentieel

Bergen werk op kantoor? Een huishouden dat wel wat aandacht kan gebruiken? Leren loslaten is hét recept om te genieten van je vrije tijd.

Stress en slapeloosheid

Schaapjes tellen: slapeloosheid door stress

Word je geplaagd door slapeloosheid door stress? Deze technieken helpen je om weer rustig te worden.

Stress: zo doen succesvolle mensen het

Omgaan met stress: zo doen succesvolle mensen het

Er zijn van die mensen op wie stress geen vat lijkt te hebben. Wil je tot die groep gaan behoren? Dan ben je zeker gebaat bij onze tips!

Stress op het werk

Zo spring je om met stress op het werk

We leiden hectische levens. Deze tips helpen je om stress op het werk te voorkomen en de dag door te komen zonder je hoofd te verliezen.

E-book: Mamastress

E-book Mamastress

Iedere mama weet het: het ouderschap kan onvoorstelbaar mooi zijn. Aan trotse mama’s en papa’s geen gebrek op Instagram …Maar mama zijn is meer dan leuke foto’s posten op sociale media. Soms ben je als mama ook gewoon moe, verdrietig, bezorgd, of gespannen. Supermama zijn eist, zo z’n tol.

Weet wel dat je niet alleen bent. Mamastress komt voor op alle leeftijden. Hoe blijf je als moeder in balans? Dit e-book overloopt de meest voorkomende problemen en vertelt je hoe ze aan te pakken. Want iedere mama verdient een hart onder de riem.