Een geslaagde start dankzij uw apotheker !   •   Uw favoriete producten voor de beste prijs    >

Onze coachings

Bambino

Bambino & Co, programma voor jonge ouders

Bambino & Co is een programma boordevol weetjes van ouders uit onze grote Multipharma-familie. Vanaf je zwangerschap tot aan je baby’s eerste verjaardag ontvang je elke maand een reeks tips en ook advies over de beste producten voor jou en je baby.

Feel Good

Feel Good, programma voor evenwichtige voeding

Voor wie is het? Simpel: het programma is voor iedereen! Of je nu allergisch of intolerant bent aan bepaalde voedingsmiddelen, zwanger bent of ouder dan 50 jaar, een te hoge cholesterol of bloeddruk of diabetes hebt. Of je hebt gewoon zin om je goed te voelen en goed te eten.

Stoppen met roken

Stoppen met roken is makkelijker met begeleiding

Stoppen met roken is een gevecht met uzelf, maar de steun van anderen is een belangrijke troef om in dat opzet te slagen. Extra steun van familie en vrienden of van uw geneesheer of apotheker helpt. Ontdek ons gepersonaliseerd coachingprogramma in jouw apotheek.

Diabetes

Samen houden we uw diabetes onder controle.

Met enkele eenvoudige aanpassingen aan uw dagelijkse gewoonten kunt u het risico om de ziekte te ontwikkelen aanzienlijk te verkleinen of de symptomen ervan onder controle te houden. Ontdek ons gepersonaliseerd coachingprogramma in uw apotheek.

Onze dossiers

Bambino

Arrêter de fumer

Soi

Seksueel overdraagbare infecties (soi) zijn in ons land aan een sterke opmars bezig. Ontdek ons dossier om te leren hoe je ze kunt voorkomen, opsporen en behandelen. Doel: de liefde bedrijven, plezier hebben, genieten … in alle veiligheid.

Pijn

Pijn heeft dan wel een bestaansreden, maar kan ons leven wel zeer lastig maken. Waarom blijft de pijn soms te lang duren? Welke geneesmiddelen en alternatieve behandelingen bestaan er om de pijn in toom te houden? Hoe moet je pijnstillers gebruiken? Hoe kan je de meest voorkomende soorten pijn verlichten? We leggen alles uit in dit dossier.

Astma

5 à 10% van de Belgen heeft astma. Misschien ken je mensen die er last van hebben of behoor je zelf tot deze groep. Maar ken je ook de symptomen die deze aandoening veroorzaken? Weet je welke soorten astma er zijn en hoe je ermee moet omgaan? Ons dossier bevat een schat aan informatie.

Stress

Wist je dat je stress kunt vergelijken met een elastiekje, dat je weliswaar ver kunt uitrekken, maar dat op een gegeven moment toch knapt? Dát is wat stress met je lichaam doet. Als je lang onder druk staat, kunnen de gevolgen nefast zijn.

Maar: er is voor alles een oplossing. Wil je weten hoe je stap voor stap het vieze beestje genaamd stress de kop kunt indrukken? Lees dan zeker verder.

Anti-aging

“Als je haar maar goed zit”, wordt weleens gezegd. Maar hoe je huid eruitziet, is minstens even belangrijk! Want wie zegt er nu nee tegen een fris en stralend velletje? Gelukkig bestaan er allerlei middelen om ons daarbij te helpen: van traditionele crèmes tot botox of zelfs accupunctuur.

Ontdek hier alles over antirimpelproducten – voor vrouwen én mannen– en de evolutie van je huid!

Zelfmedicatie

Iedereen krijgt vroeg of laat wel eens te maken met een vervelende verkoudheid of griep, maagklachten of migraine. Zelfmedicatie is veilig voor het behandelen van die dagdagelijkse kwaaltjes, waarvan de oorzaak duidelijk is en op voorwaarde dat die niet gepaard gaat met hevige pijn.